Inventarisatie architectuur Bonaire

Welkom Welkom bij de Inventarisatie Architectuur Bonaire.

Voor inzage zijn inloggegevens nodig (ivm copyright van fotomateriaal). Deze kunt u deze met een korte toelichting aanvragen via info@leveroij.nl

Uw emailadres of gebruikersnaam

Wachtwoord

Document Bonaire Bonaire is per 10-10-2010 een bijzondere gemeente binnen Nederland is geworden, onderdeel van de regio Caribisch Nederland. Naar aanleiding van deze overgang heeft Wilna Groenenboom eerder een boek uitgegeven: 'Document Bonaire'. Document Bonaire toont aan de hand van meer dan 300 fotoís alle aspecten van het leven op Bonaire, variŽrend van sport, cultuur, economie, natuur en het leven van geboorte tot dood. Document Bonaire bevat 144 paginaís full color met Nederlandse en Engelse tekst, is 28cm breed en 24cm hoog en is gebonden met harde kaft. Klik hier voor meer informatie.
© copyright Alle tekst- en beeldmateriaal op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Rechten van afbeeldingen komen toe aan de rechthebbende genoemd bij de afbeelding. Teksten, informatie, presentatie en selectiemethode(n) © W.D. Groenenboom / Leveroij B.V. BIM modellen © Livingroomcraftz Delft. Niets van deze publicatie mag via elektronische of traditionele wijze worden vermenigvuldigd en/of worden geherdistribueert zonder uitdrukkelijke toestemming en slechts na afdracht van rechten aan de rechthebbende(n).