Privacy Verklaring
Dataprocessors Nederland

Persoonsgegevens Die Worden Verwerkt

Dataprocessors Nederland kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Dataprocessors Nederland, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Dataprocessors Nederland verstrekt. Dataprocessors Nederland kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Waarom Dataprocessors Nederland Gegevens Nodig Heeft

Dataprocessors Nederland verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Dataprocessors Nederland uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe Lang Dataprocessors Nederland Gegevens Bewaart

Dataprocessors Nederland bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen Met Anderen

Dataprocessors Nederland verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In Kaart Brengen Websitebezoek

Op de website van Dataprocessors Nederland worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Dataprocessors Nederland gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
Op de website worden in sommige gevallen functionele cookies gebruikt. Dat wil zeggen dat voor het optimaal functioneren van de pagina een markering naar uw browser wordt gestuurd. Deze markering wordt na één uur automatisch door de browser verwijderd.

Google Analytics

Dataprocessors Nederland maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Dataprocessors Nederland bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Dataprocessors Nederland te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Dataprocessors Nederland heeft hier geen invloed op. Dataprocessors Nederland heeft Google geen toestemming gegeven om via Dataprocessors Nederland verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens Inzien, Aanpassen Of Verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info(a)dataprocessors.nl. Dataprocessors Nederland zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Dataprocessors Nederland neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Invulformulieren op de website van Dataprocessors Nederland maken gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Dataprocessors Nederland verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Dataprocessors Nederland op via info(a)dataprocessors.nl.

Contactgegevens

Dataprocessors Nederland is een handelsnaam van Leveroij B.V. Amsterdam
Leveroij B.V. is als volgt te bereiken:
Baron G.A. Tindalstraat 9, 1019TS Amsterdam
Kamer van Koophandel Amsterdam: 27178471
E-mail: info(a)leveroij.nl

www.dataprocessors.nl is een website van Dataprocessors Nederland

< terug