Leveroij B.V.

Intake toets Algemene verordening gegevensbeschermingIn deze toets worden de belangrijkste aspecten van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) doorlopen.
Algemene verordening gegevensbescherming is de nederlandse aanduiding voor de Europese General Data Protection Regulation (GDPR) die 25 mei 2018 in werking treedt voor de gehele Europese Gemeenschap.

Deze toets geeft een eerste indicatie op welke gebieden in uw bedrijf de werkwijze en procedures wel- en niet aan de AVG lijken te voldoen, maar dient vooral als discussiestuk om kennis te maken met de verschillende termen en aspecten van de AVG.

Aan het eind van de toets krijgt u een overzicht van de resultaten. Dit kan worden uitgeprint door middel van het print-icoon rechtsboven.

Wij bewaren uw gegevens niet, er wordt wel een 'cookie' gezet dat één uur geldig is om uw eigen score te kunnen volgen. Wij bewaren verder alleen de gemiddelde scores voor vergelijking van de 'AVG-ready' status van de deelnemers aan de toets.

Wij hopen dat deze toets een eerste beeld schept van de AVG en hopen u wanneer nodig van dienst te kunnen zijn bij het verder beantwoorden van vragen over de AVG. Klik op de groene knop met pijl om te beginnen.

Privacy statement