Data processing:
"The series of operations that are carried out on data,
especially by computers,
in order to present, interpret, or obtain information."
- Collins English Dictionary
De oprichters van Dataprocessors Nederland zijn met hun activiteiten gestart in 1995 als één van `s lands eerste Internet bedrijven. Dataprocessors Nederland heeft vele tientallen projecten gerealiseerd voor de overheid en grote organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsinformatie systemen, ondersteuning ten behoeve van gegevensbescherming en proces gerichte integratie van systemen.

Dataprocessors Nederland is een gespecialiseerde, dynamische speler op het gebied van optimaliseren van de datastromen binnen bedrijfsprocessen en verzorgt de levering turn-key projecten voor haar klanten en hoogwaardig advies aangaande bedrijfsinformatiesystemen, gegevensbescherming en verbeteren van het aanbieden van data binnen en buiten de organisatie.

Uiteraard maken wij gebruik van zeer ervaren specialisten op doorgaans academisch of HBO niveau. Onze doelstelling hierbij is een langdurige relatie met onze klanten die op hun beurt mogen rekenen op een hoge mate van flexibiliteit en langdurige toewijding.

Dataprocessors Nederland
Baron G.A. Tindalstraat 9
1019TS Amsterdam
info(a)dataprocessors.nl

Dataprocessors Nederland is een handelsnaam van Leveroij B.V. AmsterdamPrivacy verklaring